B a r c e l o n a

Å dra på tur alene var veldig gøy, jeg kunne gjøre akkurat det jeg ville, shoppe så mye (sminke) jeg ville uten at noen skulle si noe på det, så det måtte jeg jo utnytte 😉

SONY DSC♥ Real Techniques Blush Brush – I mitt hode er denne altfor stor til blush, jeg tenker å bruke den til settingpudder, kanskje bronzer?
♥ Bourjois Bronzing Primer – Har lest at denne skal være en ganske god erstatning for Chanel sin krembronzer, og uansett hvor mye jeg har lyst på den fra Chanel, synes jeg det er helt latterlig å måtte betale nærmere 450,- for den. Har ikke fått prøvd ut denne enda, men håper den står til forventningene!
♥ NYX Butter Gloss Cherry Cheese Cake – Hørt så mye om disse glossene, så da måtte jeg bare kjøpe en for å teste, eeelsker fargen!
♥ Sephora Perfect Manicure Nail Protector – Dette er kanskje turens mest patetiske kjøp, og en veldig rar oppfinnelse. Du skal plassere neglen oppå den metallbøyen (vet ikke om man ser det så godt på bildet?) sånn at man ikke får neglelakk på huden når man lakker neglene. Var mer stress enn til hjelp, men for 4 euro var det kanskje ikke det verste bomkjøpet 😉
♥ Maybelline EyeStudio Lasting Drama Gel Eyeliner 01 Black + børste – Er litt nysgjerrig på denne, så gleder meg til å teste ut, selvom jeg er litt skeptisk, haha. Det jeg er mest skeptisk til er egentlig børsten som følger med, men i verste fall kan jeg bruke den til å gjøre facecharts til jobb!
SONY DSC♥ Benefit The Porefessional – Denne har jeg prøvd en gang før, og da likte jeg den, men ville ikke kjøpe fullsize i tilfelle jeg ikke liker den lenger.. Da er det genialt at Sephora selger ministørrelser! Denne er på 7.5 ml., og den vil nok vare en stund, siden jeg bare kommer til å bruke denne enkelte steder i ansiktet.
♥ Sally Hansen Instant Cuticle Remover – WOW! Hadde hørt så mye om denne, så tenkte å bare prøve den ut, og den virker helt fantastisk! Har bare brukt den en gang hittil, men jeg merker allerede at neglbåndene mine er bedre, og det er gøy å se at det funker med en gang og at man ikke trenger å bruke et produkt i mange uker før man ser resultater.
♥ NARS Radiant Creamy Concealer Light2 Vanilla – Sikkert en av verdens mest kjente concealere, hvertfall den siste tiden. Da må jeg jo prøve ut! Håper bare jeg har truffet blink på fargen, sånt er vanskelig med nye merker synes jeg.
♥ Urban Decay Electric Palette – Altså, hvor kul er ikke denne øyeskyggepaletten!? Perfekt for meg som elsker farger! Gleder meg til å leke med denne! Liker også designet veldig godt, så kult!
SONY DSC SONY DSC♥ MAC Studio Nail Lacquer Tropical / Quick Million / Silver Dew / Rebel – MAC lanserer nye neglelakker i «Studio»-gruppen, og jeg eeelsker de! Var innom MAC på en av El Corte Inglés’ene på torsdagen, dagen før jeg dro hjem, og da hadde de akkurat fått dem inn i butikken, så jeg var heldig med den! Gleder meg til det lanseres flere farger også 🙂
SONY DSC♥ MAC Studio Nail Lacquer Texturize / Highlight / Liquid Pigment – Green Pearl / Liquid Pigment – Pink Pearl / Liquid Pigment – Gold Pearl – Dette er topplakker, som gir en utrolig kul effekt over andre lakker. Jeg elsker disse! Rebel med disse over, fantastiske kombinasjoner!

SONY DSC♥ MAC Eye Shadow X 15/Cool Neutral – Jeg har den varme paletten fra før av, og den bruker jeg hver gang jeg ikke jobber og kan sminke meg med hvilke produkter jeg vil, så det var klart at jeg måtte ha den kalde paletten også! Om du er nybegynner på øyeskygger, eller trenger nøytrale skygger, kjøp en av disse (eventuelt begge 😉 ), de er helt fantastiske! Da jeg var på Kick Off med jobben i København, hadde jeg med den varme og den kalde paletten, og da hadde jeg alle skyggene jeg trengte. Det virker kanskje mye å ha med 3 øyeskygger, og det er det jo, men da har man plutselig veldig mye å velge mellom, alle basefarger man trenger, både kalde og varme. Kan ikke få sagt nok positivt om disse palettene, definitivt verdt prisen!SONY DSC♥ MAC Fleshpot Lipstick – Det er veldig uvandt å ha lyst på en leppestift som er så nude som Fleshpot er, men den er veldig fin med en litt mørkere lipliner under! Beurre Cremestick Liner for eksempel 🙂
♥ MAC Kinda Sexy Lipstick – Denne har jeg egentlig tenkt at ikke var noe for meg, helt til jeg møtte to av mine tidligere kolleger i København i sommer og ble helt sjokkert over at jeg ikke engang kjente til fargen… Woops. Men den er virkelig utrolig fin, en perfekt nude uten at man ser «død» ut. Liker’n!
♥ MAC Brave Lipstick – Jeg har aldri gitt disse Satin-leppestiftene så mye oppmerksomhet, men de er fantastisk fine! Brave er en sånn typisk hverdagsleppestift også, som passer til alt!
♥ MAC Retro Lipstick – Denne så plutselig veldig mørk og veldig brun ut, men I’ll make it work! Det er jo så gøy å eksperimentere med diverse liplinere 🙂

SONY DSC♥ MAC New York Apple Lipstick – Denne leppestiften, dere, den er så fin!! Dette blir definitivt min høstleppestift!
♥ MAC Mocha Lipstick – Enda en Satin, denne er kjeeempefin, kan ligne litt på Retro, men ikke fullt så mørk og brun 🙂
♥ MAC Lady Danger Lipstick – Denne har jeg også ment å kjøpe i lang tid, men jeg har alltid glemt det. Og jeg holdt på å glemme den denne gangen også, men husket det i siste liten!
♥ MAC Prolong Pro Longwear Lipcreme – Dette er den perfekte røde leppestiften. Enough said!
SONY DSC♥ MAC Copper Pigment – Metallisk og magisk!
♥ MAC Reflects Antique Gold – Denne har tydeligvis vært ute av produksjon i mange måneder, og jeg har vært litt fortvilet over at den ikke skulle komme tilbake, så ble nesten et lite gledeshyl på MAC Pro-butikken (klarte å holde meg siden jeg var alene og ikke ville virke som en større freak enn det jeg allerede gjorde ved å kjøpe så mye). 
SONY DSC♥ MAC Plumage Refill Eye Shadow – For ca. et år siden, mistet jeg en av øyeskyggepalettene mine på gulvet, og det var mange skygger som spratt ut. Plumage var den skyggen jeg aldri fant igjen, så da slo jeg til sånn at den kunne bli reunited med de andre grønne skyggene 🙂 Da jeg pakket ut alt sammen for å organisere all den nye sminken, kom søsteren min inn til meg og sa at hun fant en øyeskygge ute i gangen utenfor rommet mitt. Gjett én gang hvilken skygge det var..?
♥ MAC Landscape Green / Black Black Chromagraphic Pencil – En helt svart eyeliner og en grønn en, kul farge, gleder meg til å bruke denne som en base!
♥ MAC Blooz Eye Kohl – Fantastisk mørk blå eyeliner med shimmer, denne pluss Steamy øyeskygge over er en fantastisk kombinasjon!
♥ MAC Date Night Dazzleglass – Jeg elsker den kule dimensjonen leppene får med Dazzleglass, så måtte utvide kolleksjonen min med en, Date Night. Denne er perfekt over Rebel Lipstick! 
SONY DSC♥ MAC #266 – Ny brynskost, har blitt så glad i å bruke denne til bryn med Fluidline Brow Gel Creme.
♥ MAC #231 – Verdens beste leppekost!
♥MAC #212 – Denne er perfekt til å markere vinge, påføre skygge under øyet eller det jeg bruker den mest til – sammen med liiiitt sminkefjerner, og så kan man «viske» bort eyeliner gone wrong!
♥ MAC #208 – Ingenting er som en helt ny, crisp skråkost til å legge en heftig liner med!
♥ MAC #211- Linerkost som er litt annerledes enn de andre jeg ar (209 og 210), denne er litt kortere i busten og litt stivere. 
SONY DSC♥ MAC Spatula – Kjedelig å kjøpe, men gull å ha på jobb!
♥ MAC Greenluxe Veluxe Pearlfusion Eye Shadow – Disse grønne skyggene er såå fine! Den nederste kan minne litt om Blue Brown pigment (♥) bare i fast skygge. Disse er også ekstremt kremete, såå fine!
♥ MAC Manicure Files – Kjekt å ha, disse liker jeg veldig godt! 

Puh, det var alt! Dere må huske på at jeg får en god del discount når jeg jobber for MAC, så da blir det ikke like dyrt. Bortsett fra noen få produkter jeg har bestilt fra en venninne som er i København i helgen (Osbournes-kolleksjonen!) har jeg shoppestopp helt til midten av oktober, 19. oktober reiser jeg nemlig til New York City!! Så da må jeg jo ha noe å shoppe der.. 😉 Gleder meg til å teste ut nye produkter fra merker jeg ikke er kjent med, som Marc Jacobs Beauty og Hourglass!

Reklamer

5 thoughts on “B a r c e l o n a

    1. Hehe, ja, det ble plutselig en del mer enn det som var meningen (og nødvendig), men det er jo så gøy! Ja, en del produkter som jeg synes er gode baseprodukter, absolutt! Kanskje jeg skal begynne å skrive litt mer omtaler av produkter jeg liker virkelig godt 🙂

  1. Åh, mye spennende der ja! Har selv Benefit Porefessional, og jeg elsker den! Har full size, og den virker som om den skal vare for evig. Ikke bruker jeg primer hver dag, og ikke bruker jeg den over hele ansiktet liksom, så den varer visst kjempelenge 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s