Konkurranse!

DSC00330Tenkte å kjøre i gang en liten konkurranse, der vinneren får en leppestift fra FACE Stockholm! 🙂 Den er i fargen «Eggplant» og er kjempefin, har en selv! Fargen ser nesten svart ut i hylsen, men påført blir den som en dyp burgunderrød farge.

Det eneste du må gjøre, er å legge igjen en kommentar med et forslag til en look du vil jeg skal gjøre. Gjerne del konkurransen på bloggen din (om du har), så fler melder seg på.

Konkurransen er avsluttet!

Reklamer

14 thoughts on “Konkurranse!

  1. Åååh så herlig! Jeg tenker at siden våren gjør sitt inntog i disse dager så tenker jeg på sommerfugler, blomster og dyr. Eller stjerner med intense farger og overdrevent glitterbruk kanskje? Veldig lyst på denne fargen på leppene =D Og alltid morsomt å prøve nye merker!

  2. Kan du ikke sminke deg til en mørkhudet person? 😀 Med masse heavy øyesminke og løsvipper. Tar du utfordringen? 😉

  3. Jeg kunne godt tenkt meg å se en 5 minutters look, altså at du bare har lov til å bruke 5 minutter på å sminke deg. Gjerne med video!

  4. Jeg ønsker en look basert på en ferdig palette. Gjerne om du har noen quad fra Mac eller noe. Er morsomt å se hvordan andre bruker fargene i en ferdig palette sammen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s