Dark Envy


MAC Painterly Paint Pot
MAC Minted Eye Kohl
MAC Dark Envy Fluidline (MAC Me Over 2011)
Rimmel Scandaleyes Mascara

Kjempeenkel look, er så greit når jeg ikke har tid (eller ork) å gjøre noe voldsomme greier. En fargerik liner gjør ganske mye! 🙂

Reklamer

5 thoughts on “Dark Envy

  1. Synes liner er stilig jeg 😀 Mestrer det fortsatt ikke selv, men nå så har jeg ikke tålmodighet til å øve.. Har liksom ikke noe å si om øynene blir litt forskjellige, haha.

    Angående sko, limer inn til deg: De koster cirka 900 kroner + frakt og tollavgifter, jeg synes kanskje det er i det meste laget for loafers men kvaliteten er virkelig det beste jeg har vært bort i. Utrolig komfortable og ikke minst solide sko! Jeg vipper litt mellom 37 og 38, men bruker for det meste 38 i «småsko» hjemme. Bestiller uansett alltid US 7 (37) fra USA da de er litt større enn størrelsene hjemme, etter at jeg gikk på en smell ved å bestille US 8 i Jeffrey Campbell (som er små i størrelsene)..

    Jeg kjøpte de på dollskill.com, så hvis du googler etter «dollskill coupon code» så finner man som regel en eller annen rabattkode som gjør opp for den litt dyre frakten (120 kroner, egentlig ikke så dyrt for en levering som tar 4 dager fra USA..). Skoene er MYE kulere på ordentlig da det er klin umulig å fange hvordan lyset treffer naglene. Go get them!!

    1. Har SÅ lyst på dem, men synes det er litt i dyreste laget for type hverdagssko jeg og.. Vi får se når lønnen tikker inn, kanskje det blir disse istedenfor nye briller, hmm.. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s